EU Projekti

Sudjeluj u projektima mobilnosti i volontiranja za mlade – u Hrvatskoj ili u inozemstvu!
 
0
Provedena Erasmus+ projekta
0
projekata Europskih snaga solidarnosti
0
projekta Europskog socijalnog fonda
0
i više
osnaženih sudionika!

Iskustva polaznika

Pogledajte sva iskustva
Program je od početka do kraja bio iznimno edukativan, izazovan, zahtjevan u pozitivnom smislu, ispunjen odličnom energijom koja potiče na otkrivanje novih vještina.
Polaznik programa „Dive into yourself“, 32
Mislim da je program bio stvarno zanimljiv. Poboljšali smo komunikaciju, suočili se sa strahovima, ali smo uz sve imali izvrsnu potporu instruktora."
Polaznik (17), "Proljetna pustolovina"
Naučio sam cijeniti male stvari. Više ne gledam samo na sebe već i ostale.
Polaznik programa "Proljetna pustolovina"
Program je u potpunosti primjeren uzrastu učenika. Suočili su se sa brojnim preprekama, savladali svoje strahove, naučili funkcionirati kao grupa, usvojili brojne vještine koje će moći primjenjivati u svakodnevnom životu, a pritom se izvrsno zabavljali i uživali.
Nastavnica u pratnji škole u prirodi
Super mi je bilo kako smo bili povezani s prirodom i upoznali nove ljude. Naučio sam napraviti bivak, zapaliti i čuvati vatru, penjati se i spuštati po planini i bolje se snalaziti u prirodi. Instruktori i druga djeca bili su jako dragi. Uspio sam napraviti puno svari za koje nisam znao da mogu i pobijedio sam puno strahova. Hvala Outward Boundu.
Gabrijel, 13
Moje dijete je nakon povratka s programa bilo izuzetno zadovoljno... Kao veliku pozitvnu stvar Vašeg programa ističe i stalno pozivanje na međusobno povjerenje (koje se stvaralo i gradilo kroz igre ali i kroz zajednički rad) što je danas, nažalost, sve manje prisutno u svakodnevnom životu...
Anđelina, majka

Imaš dodatnih pitanja?

Kontaktiraj nas!
European Solidarity Corps
Agencija za odgoj i obrazovanjea mobilnost i programe EU
Co-funded by the European Union