EU Projekti

Sudjeluj u projektima mobilnosti i volontiranja za mlade – u Hrvatskoj ili u inozemstvu!
 
0
Provedena Erasmus+ projekta
0
projekata Europskih snaga solidarnosti
0
projekta Europskog socijalnog fonda
0
i više
osnaženih sudionika!

Iskustva polaznika

Pogledajte sva iskustva
Oduševljeni smo Vašim programom! Zaista iskreno se zahvaljujemo i želimo Vam pružiti podršku za vaš izniman rad. Vrijednosti koje djeca tom prilikom usvajaju nisu samo one praktične već imaju i snažnu socijalnu notu. Još jednom HVALA svima koji omogućuju takve projekte i samo tako dalje!
Roditelji Jurkota-Rebrović
Smatram da je program odlično osmišljen upravo s naglaskom na vještine potrebne u svakodnevnom životu. To su mi potvrdile izjave učenika tijekom evaluacije na kraju programa. Posebno smatram vrijednim naglasak na zajedništvo i djelovanje u grupi, ulogu pojedinca u skupini. Vjerujem da su djeca izbrusila vještine koje ne bi imali prilike u klasičnom poučavanju.
Nastavnik u pratnji Školske ekskurzije
Ove godine smo uvrstili programe HŠOB u kurikulum naše škole, kroz koje učenici imaju prilike razvijati vrijednosti koje njegujemo u našoj školi - suradnju, toleranciju, zajedništvo te učiti o sebi i izgrađivati poželjan sustav vrijednosti...
Alenka Kovačević, profesorica OŠ Maria Martinolića, Mali Lošinj
Učenici su osvijestili važnog timskog rada i važnost oslanjanja jedni na druge.
Nastavnik u pratnji Jednodnevnog izleta
Odličan program, super aktivnosti i opuštena atmosfera i odlično hendlanje frustracija učenika. Bilo je odlično promatrati kako se netko drugi postavlja u situacijama koje su mi u radu s djecom izazovne.
Nastavnica u pratnji Jednodnevnog programa u školi
Program je u potpunosti primjeren uzrastu učenika. Suočili su se sa brojnim preprekama, savladali svoje strahove, naučili funkcionirati kao grupa, usvojili brojne vještine koje će moći primjenjivati u svakodnevnom životu, a pritom se izvrsno zabavljali i uživali.
Nastavnica u pratnji škole u prirodi

Imaš dodatnih pitanja?

Kontaktiraj nas!
European Solidarity Corps
Agencija za odgoj i obrazovanjea mobilnost i programe EU
Co-funded by the European Union