Student experiences
Teachers, schoolchildren, young people and adults about experiences in OBC programs.
 

Osvrt roditelja polaznice Stine Jurkota Rebrović

Mladi
Roditelj
... Vrijednosti koje djeca tom prilikom dobivaju nisu samo one praktične koje omogućavaju da vezu s prirodom nastave tamo gdje je tijekom ove konzumerističke revolucije bila prekinuta, nego imaju i snažnu socijalnu notu...
Marina i Nikola, roditelji
Share this with your friends!

Bilo je to jako lijepo, zanimljivo i poučno iskustvo. Vratila se puna neke dobre energije, smirenija i s novim saznanjima. Praktična znanja, koja je dobila u tih pet dana, ali i poticaj na razmišljanje kojeg je dobivala od instruktora i same skupine pozitivni su. Već sama činjenica da pet dana nije upotrebljavala nikakve elektroničke opreme (bez prevelike muke) jedno je jako dobro i vrijedno iskustvo. Drago nam je da je ponovno shvatila kako je šetnja i spavanje u prirodi jedno od najljepših doživljaja (zadnje tri godine naime nije više pokazivala želju za nešto takvo – što je prije često radila). Već planira za ljeto ponovno nekamo s vama.

Oduševljeni smo vašim programom te vam zaista iskreno i s puno dobrih želja zahvaljujemo i podržavamo vaš rad. Smatramo da bi ovako iskustvo itekako bilo potrebno uključiti u redovitu nastavu te postati dio obrazovnog programa. Vrijednosti koje djeca tom prilikom dobivaju nisu samo one praktične koje omogućavaju da vezu s prirodom nastave tamo gdje je tijekom ove konzumerističke revolucije bila prekinuta, nego imaju i snažnu socijalnu notu. One elementarne vrijednosti koje bi svaka zajednica trebala prenositi generacijama mladih negdje su se izgubile i takvi programi pomažu pronaći one konce s prirodom i nama samima koje tako uporno kidamo. Još jednom HVALA svima koji omogucuju takve programe i samo tako dalje! :))