Ljetna pustolovina

 

Ljetna pustolovina 2022.

otvorili smo prijave!

Outward Bound program je izazov za tijelo i um, ali i odlična zabava.

Na Ljetnoj pustolovini provest ćeš praznike u drugačijem okruženju, otkriti svoj potencijal kroz izazovne aktivnosti u prirodi i stvoriti nezaboravne uspomene. Osim što će biti prilika za druženje i stjecanje novih prijateljstava, na programu ćeš razviti pouzdanje u sebe i povjerenje u druge.

Čeka te i pravi digitalni detoks – na programu polaznici ne koriste mobitele i druge tehnološke uređaje kako bismo zajedno doživjeli ovu pustolovinu u potpunosti – offline!

Tko se može prijaviti?

Na Ljetnu pustolovinu se mogu prijaviti mladi iz Hrvatske u dobi od 13 do 17 godina. Na početku programa ćemo polaznike podijeliti u mlađu i stariju grupu.
Ljetna pustolovina 2021
Svatko program doživi na svoj način. Ja sam ga doživjela kao mjesto gdje iza svake kiše dođe sunce, gdje iza svakog truda dođe nagrada i uspjeh. Kao nešto najbolje.
Tania, 15

Što ću naučiti na programu?

Osim što ćeš iskusiti pravo preživljavanje u prirodi, naučit ćeš i kako surađivati s drugima, dogovarati se, prilagođavati, ustrajati kada je teško, preuzeti odgovornost, ali i pokazati suosjećanje. U svakodnevnom večernjem krugu razgovarat ćete o dogodovštinama dana i imat ćeš priliku izraziti svoje mišljenje o svemu što ste doživjeli.

Outward Bound je intenzivno i potpuno drugačije iskustvo koje ćeš dugo pamtiti, a spoznaja da možeš puno više nego što misliš da možeš osnažit će te i u svakodnevici.

Ljetna pustolovina 2021

Kakav je plan?

Planirani program podložan je promjenama uvjetovanim vremenskim prilikama i sigurnosnoj procjeni instruktora.

Zanima te kako izgleda tipičan dan na OB ekspediciji?

Saznaj na našem blogu!
Krenimo u pustolovinu!

Za roditelje

Program smo osmislili na način da polaznike smještamo izvan udobne i predvidljive svakodnevnice. U takvom okruženju moraju se suočiti s novim, nepoznatim situacijama koje ih potiču da razviju nove vještine i spoznaje o sebi i svojoj okolini.

Cilj nam je našim mladim polaznicima pružiti intenzivno iskustvo i potaknuti ih na otvorenost prema novim doživljajima. Pomoći ćemo im da razviju samopouzdanje i pozitivan stav prema suočavanju s izazovnim situacijama.

Budući da polaznici tijekom programa ne nose sa sobom mobitele, roditelji će pozivom na broj voditelja programa na terenu moći dobiti informacije o polaznicima i tijeku programa, ali nije predviđeno da kontaktiraju same polaznike.
Prijave

Požuri i prijavi se što prije jer su mjesta ograničena!