Programi
za odrasle 18+

Ako želiš isprobati nešto novo i pomaknuti svoje granice, na pravom si mjestu! Outward Bound aktivnosti su namijenjene svima koji su spremni izaći iz svoje zone komfora i putem vlastitog iskustva naučiti više o sebi i svijetu koji nas okružuje.
 

Dive Into Yourself - 8-dnevni Outward Bound program na Velebitu!

Priključi se 8-dnevnoj ekspediciji od Like, preko Velebita, pa sve do mora. Isključi ekrane, uroni u prirodu i sagledaj život iz druge perspektive. Sve što trebaš već je u tebi! Prijavi se na naš newsletter kako bismo ti javili čim imamo otvorene prijave.
Skini detaljan plan programa

Dive Into Yourself - 8-dnevni Outward Bound program na Velebitu!

(prijavni obrazac otvoren kad imamo datum/inače se pojavi kontakt forma)

Prijavi se

Spremni za pustolovinu

1. Autentična pustolovina

Outward Bound program je jedinstveno iskustvo uronjenosti u prirodu, života i rada u grupi i pomicanja vlastitih, zamišljenih granica. Naš cilj je izbaciti te iz zone komfora i pokazati ti da možeš postići puno više nego što misliš da možeš. Naši instruktori će ti pružiti podršku u tome.

Program je kreiran kako bi ti tijekom osam dana pružio mnoštvo novih iskustava i prilika za učenje – razvit ćeš komunikacijske vještine, sposobnost timskog rada, rješavanja problema i preuzimanja uloge vođe.

Bilo da se radi o osvajanju Velebitskih vrhova ili osjećaju pripadnosti grupi koja je do jučer bila hrpica neznanaca – Outward Bound program je nezaboravan doživljaj i autentična avantura.

Autentična pustolovima za odrasle

2. Odmor od tehnologije

Ekspedicija znači odlazak u nepoznato, otkrivanje novih kutaka svijeta i samoga sebe. Kako da otkriješ nešto nepoznato ako te stalno prekida zvuk notifikacija koji te vraća u svakodnevicu, brige i obaveze?

Outward Bound program jedinstven je po tome da na samom početku predajete sve svoje elektroničke uređaje – mobitel, tablet, laptop i ostalo. Pohranjujemo ih na sigurno i krećemo!

Osam dana bez distrakcija, u potpunoj prisutnosti u grupi i prirodi učinit će svoje. Usprkos prehodanim kilometrima – na kraju programa osjećat ćeš se koncentrirano i odmorno!

Programi za odrasle 1
Image
Školski maturalac
Image

3. Instruktori

Naši instruktori su entuzijasti za prirodu, iskusni u raznim disciplinama poput alpinizma, speleologije, visokogorstva, sportskog penjanja i kajakarenja. Oni su tu da brinu o tvojoj sigurnosti tijekom programa, pružaju podršku i ohrabrenje. Ali, instruktori neće preuzimati ulogu vodiča, već će vama kao grupi pružiti mogućnost iskušavanja slobode i samostalnog odlučivanja.

Osim toga, vješti su u postavljanju pravih pitanja u večernjem krugu, kako bi se doživljaj pretvorio u spoznaju koju možeš primijeniti i u svakodnevnom životu. Njihov je cilj otkriti potencijal svakog sudionika i osnažiti te za buduće izazove.

Image

4. Sigurnost

Naš prioritet prilikom izvedbe programa je maksimalna sigurnost polaznika i instruktora. Aktivnosti u prirodi nužno sadrže određenu dozu rizika, ali pomoću naših sigurnosnih procedura, provjerene opreme i vještih instruktora mi ih sustavno minimiziramo.

Sigurnosne procedure za sve aktivnosti na programu održava naš Odbor za sigurnost. One proizlaze iz dugogodišnjeg iskustva i tradicije međunarodnog sustava Outward Bound International.

Image

Najčešća pitanja

Pretplati se na naš newsletter i prvi primaj obavijesti o našim aktivnostima!