Jednodnevni izlet u Liku

Jedinstveni doživljaj cjelodnevnog boravka u prirodi, uz uzbudljive timske igre koje potiču razvoj komunikacijskih vještina i međusobne podrške. Pssst! Bit će i potraga za blagom pomoću karte i kompasa!
 

U prirodi se
najlakše uči!

Surađujemo sa školama diljem Hrvatske kako bismo mlade generacije potakli da budu znatiželjni, aktivni i razviju vjeru u vlastite sposobnosti!

Na Outward Bound programu nema razgledavanja niti klasičnog poučavanja. Metoda kojom mi postižemo ishode učenja i odgojne ciljeve su aktivno i iskustveno učenje.

Pustolovnim aktivnostima i podrškom instruktora razvijamo samopouzdanje i socijalne vještine učenika.

Pošalji upit
Izlet u liku

Iskusite dan pun izazova i novih iskustava

Jednodnevni školski izlet u Liku učenicima će dati priliku da jedni druge dožive u drugačijem svjetlu i otkriju da mogu učiti i izvan učionice, iz vlastitog iskustva.

Program je usmjeren na izgradnju povjerenja i suradnje među učenicima, razvoju komunikacijskih vještina, sposobnosti preuzimanja inicijative i rješavanja problema. Sve to pomoću uzbudljivih aktivnosti u prirodi i pod budnim okom naših instruktora.

U cijenu je uključena organizacija prijevoza, ručak, sve aktivnosti i osiguranje od nezgode.

Cijena programa se kreće od 380,00 kn i uključuje gratis mjesta za učenike nižeg imovinskog statusa i jednu osobu u pratnji sa svakom grupom.

Izlet u liku
Aktivnosti Ishod učenja
Poligonske aktivnosti na niskoj i visokoj užadi Ustrajnost
Vježbe komunikacije i igre koje potiču timski rad Komunikacijska vještine
Orijentacija pomoću kompasa i karte i potraga za blagom Suradnja
Refleksija i evaluacija naučenog Sposobnost rješavanja problema
Spremnost na preuzimanje inicijative

Što je Outward Bound?