Jednodnevni program u vašoj školi

Bilo da je razlog pandemija ili nas samo želite prvo upoznati, slobodno nas pozovite u vašu školu! Održat ćemo program iskustvenog učenja koji će vaše učenike potaknuti na bolju suradnju i komunikaciju.
 

Dan izazova u vašoj školi

Surađujemo sa školama diljem Hrvatske kako bismo mlade generacije potakli da budu znatiželjni, aktivni i razviju vjeru u vlastite sposobnosti!

Outward Bound metodu želimo približiti što većem broju učenika i nastavnika. Kao prvi korak upoznavanja s aktivnim i iskustvenim učenjem u prirodi, dolazimo u vašu školu!

Uzbudljivim aktivnostima u trajanju od nekoliko sati i podrškom instruktora razvijamo samopouzdanje i socijalne vještine vaših učenika.

Pošalji upit
Jednodnevni program u školi

Izađite iz zone komfora u školskom dvorištu

Jednodnevni program u vašoj školi učenicima će dati priliku da jedni druge dožive u drugačijem svjetlu i otkriju da mogu učiti i izvan učionice, iz vlastitog iskustva.

Program je usmjeren na izgradnju povjerenja i suradnje među učenicima, razvoju komunikacijskih vještina, sposobnosti preuzimanja inicijative i rješavanja problema. Sve to pomoću uzbudljivih aktivnosti na otvorenom i pod budnim okom naših instruktora.

U cijenu je uključena tehnička oprema za program, Outward Bound instruktori i osiguranje od nezgode.

Cijena programa se kreće od 150,00 kn i uključuje gratis mjesta za učenike nižeg imovinskog statusa.

Jednodnevni program u školi 2
Aktivnosti Ishod učenja
Poligonske aktivnosti na niskoj i visokoj užadi Ustrajnost
Vježbe komunikacije i igre koje potiču timski rad Sposobnost rješavanja problema
Refleksija i evaluacija naučenog Komunikacijske vještine
Suradnja

Što je Outward Bound?