Maturalac

Srednja škola period je pun izazova za mladu osobu. Neka učenici na prijelazu u punoljetnost dožive pustolovinu koja će ih osnažiti i pomoći im da otkriju kojim smjerom žele nastaviti svoj životni put.
 

Izbacite ih iz zone komfora

Surađujemo sa srednjim školama diljem Hrvatske kako bismo mlade generacije potakli da budu znatiželjni, aktivni i razviju vjeru u vlastite sposobnosti!

Pustolovnim aktivnostima i podrškom instruktora razvijamo samopouzdanje i socijalne vještine učenika.

Na Outward Bound programu nema razgledavanja niti klasičnog poučavanja. Metoda kojom mi postižemo ishode učenja i odgojne ciljeve su aktivno i iskustveno učenje.

Pošalji upit
Jednodnevni izlet u Liku

Potpuno drugačiji maturalac

Outward Bound maturalac je autentična pustolovina, nezaboravan doživljaj uronjenosti u prirodu. Svaki program je jedinstven, budući da ga trajanjem i aktivnostima prilagođavamo potrebama vaših učenika.

U cijenu je uključena organizacija prijevoza, hrana, smještaj, prisutnost instruktora 24 sata dnevno s grupom, sve aktivnosti i osiguranje od nezgode.

Cijena programa se kreće od 1.450,00 kn za 3-dnevni program i uključuje gratis mjesta za učenike nižeg imovinskog statusa i jednu osobu u pratnji sa svakom grupom.

Maturalac
Aktivnosti Ishod učenja
Planinarenje Samostalnost
Navigacija pomoću kompasa i karte Ustrajnost
Kampiranje Samopouzdanje
Sportsko penjanje i spuštanje niz stijenu Suosjećanje
Špiljarenje Komunikacijske vještine
Poligonske aktivnosti na niskoj i visokoj užadi Socijalne vještine
Vježbe komunikacije i igre koje potiču timski rad Odgovornost prema sebi, drugima i prirodi
Refleksija i evaluacija naučenog

Ideja OBC školskih izleta